Un neno croata consola a Neymar tras a derrota e rouba corazóns e ollos

Mentres a estelar selección de Brasil lamentaba, o venres, a perda dun soño tras perder nos cuartos de final da Copa Mundial da FIFA nos penaltis contra Croacia, un neno croata captou o foco en Escena Ilumina as túas redes sociais.

O neno asaltou o campo e correu cara a Neymar, quen choraba de todo corazón polas súas condolencias tras a dolorosa perda.

O momento de abrazar ao bebé Neymar
O tiro que encabezaba a tendencia

Cabe destacar que a esperanza de Brasil de gañar o seu sexto título e rematar o rápido de 20 anos desde o seu último título foi frustrada cando perdeu nos penaltis ante Croacia por 4-2.

O primeiro lanzamento de Rodrigo foi salvado por Dominic Levakovic, mentres que Marquinhos bateu no poste. E Croacia, subcampión en 2018, executou con éxito todas as súas patadas, para reservar o primeiro posto nas semifinais, segundo Reuters.

No momento en que se anuncia a perda

Tras un empate sen goles nos 90 minutos, o Brasil parecía estar preto cando Neymar marcou cun notable esforzo individual pouco antes do final da primeira prórroga.

Pero Croacia negouse ceder Bruno Petkovic empatou no minuto 117, na segunda prórroga, cun disparo desviado, ampliando o enfrontamento aos penaltis.