Гадзіннік і ювелірныя вырабы

Прадстаўляем наш першы набор MARVEL X PANDORA

Чорная ўдава гатовая да бою ў стерлингового срэбра і ручной роспісу эмалі
Pandora аб'ядноўваецца з кінасусветам Disney Marvel, каб у лютым 2022 года выпусціць ювелірныя вырабы, натхнёныя знакавымі героямі
Прыйшоў час збіраць сваіх герояў у якасці каштоўнасцяў, бо Pandora аб'яўляе аб сваім новым фірмовым супрацоўніцтве з кінематографічнай сусветам Marvel. Увайдзіце ў насычаны экшн свет герояў, адкрыйце для сябе іх моцныя бакі і рыхтуйцеся накіраваць дух прыгод з першым у гісторыі наборам MARVEL x Pandora, які пачнецца 17 лютага.

Свет, поўны амбіцый, мараў і дзеянняў, MARVEL x Pandora натхнёны знакавымі персанажамі з сусвету MARVEL, якія вучаць нас, што сапраўдныя героі выкарыстоўваюць сваю сілу, каб змяніць сітуацыю. У камплекце ёсць падвескі і бранзалеты, якія прадстаўляюць кожнага з Мсціўцаў у неверагодна складаных малюнках і сімвалізуюць іх асобы і каштоўнасці. У цесным супрацоўніцтве з мастакамі MARVEL, каб зафіксаваць тое, што насамрэч стаіць кожны герой, майстэрства і выкарыстанне металу, тэкстур і вельмі дэталёвай эмалі Пандоры рэалістычна ўзнаўляюць касцюмы герояў для праўдзівага падабенства, у той час як знакавая гравіроўка фраз кожнага героя адлюстроўвае іх моцныя бакі ў некалькіх словах..

MARVEL X PANDORA

Філіпа Вікарэлі і Франчэска Тэрца, крэатыўныя дырэктары Pandora, сказалі: «Галоўныя ролі, сіла і слабасць Мсціўцаў зачаравалі нас. Гэтыя героі заахвочваюць нас выкарыстоўваць свой голас і выкарыстоўваць свае сілы, не хаваючы сваіх слабасцей, каб стварыць свет, які мы хочам бачыць. Святкаванне таго, за што вы выступаеце, і выказванне таго, што вы любіце, - гэта тое, што злучае светы Marvel і Pandora».

MARVEL X PANDORA

Каб адсвяткаваць гэтае супрацоўніцтва і запуск калекцыі, Pandora ажывае новы лічбавы вопыт, які дасць інавацыйны спосаб звязацца са светам калекцыянераў бранзалетаў Pandora і легендарнай кінематаграфічнай сусвету Marvel. У гэтай задачы, натхнёнай культавымі фільмамі, фанаты павінны сабраць каманду герояў, каб узяць на сябе шматузроўневую місію па выратаванні Сусвету.
Выкажыце сваю любоў да свету MARVEL і пакажыце свету, што вы стаіце з калекцыяй MARVEL x Pandora. Пандора верыць у герояў, а вы?

MARVEL X PANDORAMARVEL X PANDORA

Звязаныя артыкулы