trets

Els galls francesos criden la victòria a la nit de Rússia

La selecció francesa de futbol ha aconseguit el seu segon títol mundial després de derrotar avui diumenge per 4-2 la selecció croata en el partit final del Mundial de Rússia 2018.
L'equip francès va posar fi a l'aventura croata, i l'estrella francesa Antoine Griezmann i els seus acompanyants van infligir una severa derrota al batalló croat al famós estadi "Luzhniki" de la capital russa, Moscou, per coronar els Galls Blaus amb el seu segon títol mundial de dues dècades. després de guanyar el primer títol el 1998 a França.

La selecció francesa va negar a Croàcia el títol mundial per primera vegada, sabent que era la primera vegada que la selecció croata participava a la final del Mundial.
La primera part del partit ha acabat amb l'avançament de l'equip francès 2-1 després d'una emocionant actuació dels dos equips, destacant que l'equip croat va tenir el major control sobre el transcurs del partit i la possessió de la pilota.

El conjunt croat va pagar el preu dels errors dels seus jugadors dins l'àrea de penal, on el primer gol de la selecció francesa va sortir de foc amistós després d'un tir lliure jugat pel francès Antoine Griezmann, i el davanter croat Mario Mandzukic va intentar mantenir-lo. fora, però el va convertir per error en el gol del seu equip al minut 18.
Ivan Perisic ha empatat per a l'equip croat al minut 28, però Antoine Griezmann ha donat avantatge a l'equip francès al minut 38 d'un penal concedit per l'àrbitre després d'utilitzar el vídeo assistent (VAR).
A la segona part, l'actuació es va convertir en un debat entre els dos equips, i el conjunt francès va sorprendre al seu rival amb dos gols consecutius marcats per Paul Pogba i Kylian Mbappe als minuts 59 i 65, per ser el primer gol de Pogba i el quart de Mbappe. en aquest torneig.
Mario Mandzukic va respondre amb el segon gol de l'equip croat al minut 69, per ser el seu tercer gol a l'actual Mundial.
El partit va començar amb escaramuzas ofensives consecutives de l'equip croat, que va tenir més possessió de la pilota en els primers minuts.
D'altra banda, la selecció francesa va jugar confiant en una forta pressió sobre els jugadors croats i tancant les vies que condueixen a l'àrea francesa.
Modric ha fet un córner al minut vuit, que de seguida ha rebutjat la defensa francesa.
I la pilota ha arribat d'una passada llarga al minut 11 a Ivan Perisic dins de l'àrea francesa, però no ha pogut controlar-la, per la qual cosa la pilota ha sortit a llançament de porteria.
Els migcampistes francesos van intentar alleujar la pressió dels seus companys en defensa amb alguns intents ofensius inútils.
I al minut 15, amb un ràpid contraatac de Croàcia, Perisic ha centrat la pilota des de la dreta, però ha colpejat la defensa i s'ha allunyat de l'àrea de penal.
En la primera aparició del davanter francès Antoine Griezmann en el partit, el jugador ha rebut una falta fora de l'àrea de Croàcia després de rebre una falta de Marcelo Brozovic.
Griezmann va jugar el tir lliure en direcció a la porteria i el davanter croat Mario Mandzukic va intentar despejar la pilota, però la va girar amb el cap a la porteria per error en un angle molt difícil a la dreta del porter Daniel Subasic per ser el gol de la selecció francesa al minut 18 del seu primer intent real a la porteria croata.

El conjunt croat va intensificar l'atac els minuts següents a la recerca del gol de l'empat, però va xocar amb la defensa aglomerada i organitzada del conjunt francès, que va confiar en el seu atac en els ràpids rebots, aprofitant la pressa de Croàcia a la atac.
I el francès, N'Golo Kante, ha rebut una targeta groga al minut 27 per un xut de Persic per tal d'aturar un atac croat ràpid i perillós.
El conjunt croat va aprofitar el tir lliure i va marcar el gol de l'empat al minut 28 quan Modric va jugar el tir lliure i es va moure entre més d'un jugador croat dins l'àrea francesa, després Domagov Vida el va preparar per al seu company, Perisic, que estava motivat a la vora de l'àrea de penal, per preparar aquest últim per ell mateix i l'ha disparat en el difícil córner a l'esquerra del porter francès Hugo Lloris.
Els dos equips es van intercanviar atacs en els minuts següents, fins que al minut 35 es va viure el màxim de l'emoció quan Griezmann va executar un córner perillós i la pilota va colpejar la mà del jugador Perisic i va sortir a córner, mentre que els jugadors francesos es van dirigir a l'àrbitre. exigint un tir de penal.
L'àrbitre va respondre a les demandes dels jugadors francesos i va recórrer a l'ús del sistema d'assistent de vídeo (VAR), on els àrbitres de vídeo li van demanar que vegi el partit ell mateix, i després l'àrbitre argentí va xiular anunciant l'adjudicació de un penal a França.
Griezmann ha colpejat el penal al minut 38 a la dreta del porter Subasic, marcant el primer gol dels galls.

El gol va despertar la ira del conjunt croat, que es va precipitar en l'atac a la recerca del gol de l'empat i va suposar un gran perill en més d'una pilota, però va patir molta desgràcia davant la porteria francesa, de manera que la primera part va acabar amb l'avançament de l'equip francès de 2/1 malgrat la possessió de la pilota de l'equip croat en més d'un 60 per cent durant aquesta entrada.
El conjunt croat ha començat la segona part amb intents ofensius consecutius, però la primera oportunitat del partit ha estat un potent xut des de la distància de Griezmann al minut 47, que ha anat a les mans del porter Subasic.
La selecció croata ha respost amb un atac ràpid, en què Rakitic ha intercanviat la pilota amb Rebic, que ha acabat l'atac amb un xut contundent i sorprenent que Lloris ha mantingut amb la punta dels dits per sobre del travesser.
Les ocasions croates van ser moltes en els minuts següents, però la sort va continuar tossuda per a l'equip.

Al minut 53, dos aficionats van sortir al terreny de joc, però ràpidament van ser eliminats per personal de seguretat, per la qual cosa l'àrbitre va reprendre el partit.
Didier Deschamps, entrenador de la selecció francesa, va pagar al seu jugador Stephen Nzonzi al minut 55 en lloc de Kante.
Els dos equips van intercanviar atacs en els minuts següents, abans que el conjunt francès traduís un dels seus atacs en un gol tranquil·litzador al minut 59, signat per Paul Pogba.
Kylian Mbappe va aprofitar el ràpid contraatac i va manipular la defensa croata i després va passar la pilota a l'àrea de penal per colpejar la defensa i preparar el seu company Griezmann, que al seu torn la va passar a Pogba motivat als límits de l'àrea, on va llançar la pilota fort cap a la porteria per colpejar la defensa i rebotar-lo per tornar-la a disparar amb l'esquerra a la porteria a la dreta del porter.
El conjunt francès ha aprofitat la confusió a les files del seu rival, i ha marcat el quart gol al minut 65, signat per Mbappé.
El gol ha arribat quan Lucas Hernández ha manipulat els jugadors croats per la banda esquerra i després ha passat la pilota al motivat Mbappe davant l'arc de l'àrea.
L'emoció va continuar en els minuts següents, i Mandzukic va fer el segon gol per a Croàcia al minut 69.
El gol ha arribat quan la defensa ha tornat la pilota a Loris, que ha intentat driblar Mandzukic davant de la porteria, però aquest l'ha pressionat, de manera que la pilota l'ha colpejat i s'ha tantollat ​​a la porteria.
L'última tercera hora de partit va ser testimoni d'atacs i intents mutus per part dels dos equips i canvis dels seus entrenadors, però sense èxit.El partit va acabar amb la victòria dels galls francesos per 4/2.