Rellotges i joies

Com a registrador oficial del temps de cursa durant 34 anys, Chopard participa en el cicle Miglia 1000 2021

per a l'any 34 Successivament, la Casa Chopard participa a la cursa "Millia". 1000" Com a patrocinador mundial i registrador de temps oficial de la cursa. La cursa es va celebrar durant un any 2021 En El clima càlid i assolellat d'Itàlia, on vaig marxar 341 Comparteix cotxe el dimecres 16 Juny, Després de quatre dies, arribes a la meta en un penya-segat".La famosa "Venecia Viale" després de creuar un camí La cursa de llarga distància 1000 Tendència.

El recorregut de la Millia 1000 2021 es va celebrar el dimecres 16 de juny i va continuar fins al dissabte 19 de juny. La cursa va seguir el seu recorregut habitual, però en sentit contrari, ja que els cotxes participants van creuar els 1618 quilòmetres (equivalent a 1005 milles romanes) En sentit contrari a les agulles del rellotge, era la primera vegada que s'havia invertit el circuit des de la seva recuperació el 1977, tot i que ho va fer de manera ordenada durant les sessions de curses bàsiques celebrades entre 1927 i 1957.
El curs d'enguany també s'ha caracteritzat pel bon temps, tot i que en alguns moments complicat per la calor de l'estiu i el traçat difícil, sobretot perquè inclou per primera vegada els tres ports de muntanya: Sissa, Fota i Raticusa. Tot i que és un repte, la inclusió excepcional d'aquests tres ports de muntanya dins del recorregut va ser ben rebuda per tots els equips participants i aficionats. Dels 375 cotxes participants, només 341 van aconseguir arribar a la meta al final de la cursa.
Com a registre oficial de temps de cursa durant 34 anys, Chopard participa en el cicle Miglia 1000 2021
La cursa la va guanyar el 43è equip, que inclou el corredor Andrea Visco amb el seu assistent Fabio Salvinelli, i el corredor Andrea Visco és un dels corredors que sempre té ganes de participar en la cursa, és de Brescia i condueix un Alfa Romeo. Model 6C 1750 Super Sport l'any 1929. Nota que va aconseguir
Com a registrador oficial del temps de cursa durant 34 anys, Chopard participa en el cicle de curses Millia 1000 2021, guanyant tres vegades en el mateix model de cotxe, a més d'aconseguir victòries anteriors amb el corredor Andrea Guerini, i després guanyant l'any passat amb el seu pare Roberto.
Concursants reunits per vells companys i amistats distingides
Una vegada més, Karl-Friedrich Scheufele, copresident de Chopard i corredor de Meliá 1000 durant molt de temps, va expressar la seva profunda passió per la conducció de cotxes clàssics quan va ocupar el seu lloc a l'inici de la cursa amb un Mercedes Benz 300 SL vermell. Model (Gullwing) amb portes que s'obren com gavines.
Al seu costat hi havia el llegendari corredor i vell amic de Chopard: el sis vegades guanyador de Le Mans Jackie X, amb qui Karl-Friedrich Scheufele va conduir més de 15 vegades a la Miglia 1000. El 1989, Karl-Friedrich Scheufele va participar per primera vegada a la Millia 1000 en el mateix Mercedes (Gullwing) de 1955, amb Jackie X com a assistent. Va ser aquesta participació la que va ser la base de l'amistat entre aquests dos "nobles corredors", que són afins i encarnen la personalitat i la companyonia distintives per les quals és coneguda la Melia 1000.
En el cicle de curses del 2021, el duet va conduir l'equip Chopard de cinc cotxes, que incloïa un Ermini Sport 1100 de 1954 conduït per l'expert en moda de Milà Alessandro Squarzi i un Porsche 356 de 1957 conduït únicament per l'ambaixador de Chopard per a l'últim corredor, Roman Dumas.
Els altres dos cotxes Chopard eren un Alfa Romeo 1900 Super Sport de 1956 i l'altre un Fiat 1100 amb un rar xassís Zagato complementat amb un sostre de "doble bombolla" característic del fabricant d'aquest cotxe.
Camí llarg i sinuós
El dia abans de l'inici de la cursa, Karl-Friedrich Scheufele i el seu copilot Jackie X van recórrer la pista, al costat de Romain Dumas i Alessandro Squarzi.
Seguint la tradició, la cursa va començar el dimecres 16 de juny a les 1 h amb els cotxes clàssics sortint de la línia de sortida al famós vessant arbrat de Viale Venezia a Brescia. El primer dia, els cotxes van creuar el difícil port de la muntanya de Sitta en el seu camí cap al punt d'arribada a la ciutat costanera de Viareggio. Va seguir una sortida primerenca per als equips participants el segon dia de la cursa, que va cobrir un recorregut de 30 quilòmetres fins a Roma, passant pels nombrosos turons esquitxats de ciutats històriques i petits pobles.
El tercer dia de la cursa va ser el més desafiant i emocionant de la història, sobretot perquè va recórrer una distància de 400 quilòmetres a través del territori italià, amb una parada a l'encantadora ciutat històrica d'Orvieto abans que els competidors passessin per la regió vitivinícola de Chianti, després dirigit cap a les sinuoses i desafiants carreteres dels colls de la Fota i Raticosa.muntanyosa.
Després d'una parada nocturna a Bolonya, el quart i últim dia de la cursa va veure que els equips participants tornaven a la meta de Brescia, passant per Mòdena, que acull els millors fabricants d'automòbils italians com Ferrari i Maserati, a més de els teatres d'òpera de Mantova i Verona.
hores (Mille Miglia 2021 Race Edition) de Chopard
El dia abans de l'inici de la cursa, el glamurós Meliá 1000 estava d'humor, quan Karl-Friedrich Scheufele i Jackie X van organitzar un sopar exclusiu al meravellós restaurant Alberta als turons de Llombardia, als afores de Brescia.
El sopar excepcional va incloure el famós risotto italià, cuinat amb flors de carbassa i herbes finament picades, juntament amb un plat de bistec de fasuna local guarnit amb tomàquet cherry confitat i verdures.
El cementiri es cultiva a l'illa de Pantelleria i, abans de l'àpat, Karl-Friedrich Scheufele va revelar els molt esperats rellotges Mille Miglia 2021 Race Edition dedicats al cicle Miglia 1000 d'enguany.
Els rellotges de l'edició d'enguany tenen la forma d'un cronògraf de 44 mm i estaran disponibles en dues edicions limitades: la primera amb 1000 rellotges totalment d'acer, i la segona amb 250 rellotges d'acer amb bisell, polsadors laterals i agulles d'ètica. Or rosa de 18 quirats. .
El rellotge en ambdues versions té una esfera de color gris galvànic polit, brillant, complementada amb un anell de contrast al voltant de la cara interior del bisell, amb esferes secundàries de cronògraf que són fàcils de llegir gràcies a les marques vermelles, sobretot des dels tres comptadors. permeten l'enregistrament Els temps són individualitzats i compten amb un comptador de 12 hores, 30 minuts i 60 segons, mentre que els càlculs de velocitat i distància es poden fer fàcilment mitjançant indicadors clàssics inspirats en el quadre de comandament dels cotxes lacats en blanc a les incrustacions de ceràmica negra de l'escala taquimètrica que envolta el marcar.
Com amb tots els rellotges de la col·lecció Mille Miglia de Chopard, la Mille Miglia 2021 Race Edition està subratllada per la famosa fletxa vermella de la carrera Millia 1000 a l'esfera, mentre apareix al fons de la caixa. El rellotge El gravat de la bandera a quadres envolta el gravat del nom de la carrera “Melia 1000” i el circuit “Brescia-Roma-Brescia” com a recordatori del famós circuit de la cursa.