trets

Un nen croat consola Neymar després de la derrota i li roba cors i ulls

Mentre que l'estelada selecció del Brasil va lamentar divendres la pèrdua d'un somni després de perdre als quarts de final de la Copa del Món de la FIFA als penals contra Croàcia, un nen croat va captar els focus a Escena Il·lumina les teves xarxes socials.

El nen va assaltar el camp i va córrer cap a Neymar, que plorava de cor pel seu condol després de la dolorosa pèrdua.

Un nen croat asalta l'estadi per consolar Neymar
El moment d'abraçar al nadó Neymar
El tir que encapçalava la tendència

Cal destacar que l'esperança del Brasil de guanyar el seu sisè títol i acabar amb els 20 anys ràpids des del seu darrer títol es va trencar quan va perdre als penals davant Croàcia per 4-2.

El primer xut de Rodrigo l'ha aturat Dominic Levakovic, mentre que Marquinhos ha colpejat el pal. I Croàcia, subcampiona el 2018, va executar amb èxit totes les seves puntades, per reservar el primer lloc a les semifinals, segons Reuters.

En el moment en què s'anuncia la pèrdua

Després d'un empat sense gols als 90 minuts, el Brasil semblava estar a prop quan Neymar va marcar amb un notable esforç individual just abans del final de la primera pròrroga.

Piqué s'esfondra en llàgrimes al mig del camp Jo aquí vaig néixer i aquí moriré

Però Croàcia es va negar cedir Bruno Petkovic va empatar al minut 117, a la segona pròrroga, amb un xut desviat, ampliant l'enfrontament als penals.