مشاهير

Messi és el millor jugador del món

Messi guanya el premi al Jugador Mundial de l'Any de la FIFA

nom retornat Lionel Messi I Kylian Mbappe torna a ser el punt de mira i els titulars, però no en una trobada de futbol, ​​sinó com a aspirants al premi al Jugador Mundial de l'Any de la FIFA. El campió del Mundial va aconseguir una nova victòria davant Kylian Mbappe de nou fora del rectangle verd, ja que va guanyar el premi al millor jugador de la FIFA el 2022 a la cerimònia de lliurament de premis The Best a la capital francesa, París, que es va celebrar ahir dilluns al vespre i que homenatja els guanyadors, en funció de les seves aportacions.. Del 8 d'agost de 2021 al 18 de desembre de 2022. Ha desaparegut el premi a la millor jugadora de futbol femení; Per a l'espanyola Alexia Botelas per segon any consecutiu.

Messi aconsegueix un èxit sense precedents en la història de la FIFA

Després de portar l'Argentina a la glòria a la Copa del Món En una final èpica contra França a Qatar, va guanyar Messi Mbappe i el seu col·lega francès Karim Benzema van guanyar el premi al millor jugador de la FIFA, i van guanyar el premi de la FIFA per setena vegada en 14 anys, convertint-se així en el primer jugador a guanyar set premis al millor jugador de la FIFA, trencant l'empat amb la brasilera Marta, que va guanyar el premi. premi al millor jugador sis vegades.
En acceptar el premi, el campió de la Copa del Món va dir: “Ha estat un any boig per a mi. Podria haver aconseguit el meu somni de Copa del Món després de lluitar-hi durant tant de temps. Al final va passar, i va ser el millor de la meva carrera. És el somni de tots els jugadors, però molt pocs ho poden aconseguir, així que estic agraït a Déu que ho he pogut fer".
Els tres jugadors van formar la llista final que va ser votada per un panell global de capitans i entrenadors de la selecció nacional, periodistes seleccionats de cadascun dels 211 països membres de la FIFA, així com aficionats en línia.

La cerimònia de lliurament de premis més destacada

vèncer l'entrenador argentí Lionel Scaloni va vèncer l'italià Carlo Ancelotti i l'espanyol Pep Guardiola guanyant el premi al millor entrenador, mentre que l'holandesa Sarina Wegman va ser coronada com a millor entrenadora.
L'argentí Emiliano Martínez va rebre el premi al millor porter, derrotant el marroquí Yassine Bounou i el belga Thibaut Courtois. En l'àmbit femení, l'anglesa Marie Erbes va guanyar el premi a la millor portera.
El premi Puskas va ser per al polonès Marcin Oleksi, mentre que Luka Lukoshvili, el jugador cremonès italià, va guanyar el premi Fair Play. Els aficionats argentins van guanyar el premi a la millor audiència.

Messi i Mbappé.. competició fora del camp

El jugador de 35 anys va vèncer a Mbappe -que licitava pel seu primer guardó de Jugador de l'Any de la FIFA- per la Pilota d'Or, que la FIFA atorga al millor jugador de la Copa del Món. Mentre que Mbappe va guanyar la Bota d'Or com a millor golejador. En la votació dels Premis FIFA, l'estrella va ser guardonada argentí 52 punts, Mbappe 44, Benzema 34.
Mbappe, que té 24 anys o menys Messi Amb 11 anys i considerat el seu hereu a l'escenari mundial, va ser col·locat per primera vegada a la llista de tres persones. Va acabar quart en la votació del premi 2018, l'any que va liderar França al títol de la Copa del Món.
L'estrella del Reial Madrid Benzema va guanyar la Pilota d'Or més prestigiosa a l'octubre abans del Mundial. El davanter francès es va perdre el torneig per lesió. Mentre que Messi no formava part de la llarga llista de candidats a la Pilota d'Or anunciada a l'agost