skud

Et kroatisk barn trøster Neymar efter nederlaget og stjæler hjerter og øjne

Mens det stjernespækkede brasilianske landshold i fredags beklagede tabet af en drøm efter at have tabt i kvartfinalen af ​​FIFA World Cup på straffe mod Kroatien, greb et kroatisk barn rampelyset i Scene Lys op på dine sociale medier.

Barnet stormede marken og løb mod Neymar, som græd inderligt for sine kondolencer efter det smertefulde tab.

Et kroatisk barn stormer stadion for at trøste Neymar
Øjeblikket med at kramme baby Neymar
Skuddet, der toppede trenden

Det er bemærkelsesværdigt, at Brasiliens håb om at vinde sin sjette titel og afslutte den 20-årige faste siden sin sidste titel blev knust, da det tabte på straffe til Kroatien 4-2.

Rodrigos første spark blev reddet af Dominic Levakovic, mens Marquinhos ramte stolpen. Og Kroatien, andenpladsen i 2018, udførte alle sine spark med succes for at reservere den første plads i semifinalen, ifølge Reuters.

I det øjeblik, hvor tabet er annonceret

Efter et målløst uafgjort resultat på 90 minutter så Brasilien ud til at være ved at lukke ind, da Neymar scorede med en bemærkelsesværdig individuel indsats lige før slutningen af ​​den første forlængelse.

Pique kollapser i tårer midt på marken. Jeg er født her, og jeg vil dø her

Men Kroatien nægtede at opgive Bruno Petkovic udlignede i det 117. minut, i den anden overtid, med et afvist skud, hvilket udvidede konfrontationen til straffespark.