مشاهير

Messi on maailman paras pelaaja

Messi voitti FIFA World Player of the Year -palkinnon

nimi palautettiin Lionel Messi Ja Kylian Mbappe on jälleen valokeilassa ja otsikoissa, mutta ei jalkapallon kohtaamisessa, vaan ehdokkaana FIFA World Player of the Year -palkinnosta. Maailmancupin mestari saavutti uuden voiton Kylian Mbappesta jälleen vihreän suorakulmion ulkopuolella, sillä hän voitti FIFA:n parhaan pelaajan palkinnon vuonna 2022 Ranskan pääkaupungissa Pariisissa eilen illalla maanantaina järjestetyssä parhaan palkintojenjakotilaisuudessa. kunnioittaa voittajia heidän panoksensa perusteella. 8–2021. Naisten jalkapallon parhaan pelaajan palkinto on mennyt; Espanjan Alexia Botelasille toista vuotta peräkkäin.

Messi saavuttaa ennennäkemättömän saavutuksen FIFA:n historiassa

Johtamisen jälkeen Argentiinan kunniaan maailmancup Hän voitti eeppisessä finaalissa Ranskaa vastaan ​​Qatarissa Messi Mbappe ja hänen ranskalainen joukkuetoverinsa Karim Benzema voittivat FIFA:n parhaan pelaajan palkinnon ja voittivat FIFA-palkinnon seitsemännen kerran 14 vuoteen, jolloin heistä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut seitsemän FIFA:n parhaan pelaajan palkintoa ja rikkoi tasasuhteen brasilialaisen Martan kanssa. Parhaan pelaajan palkinto kuusi kertaa.
Palkinnon vastaanottaessaan maailmancupin mestari sanoi: ”Se on ollut hullu vuosi minulle. Olisin voinut saavuttaa MM-unelmani, kun olen taistellut sen puolesta niin pitkään. Lopulta se tapahtui, ja se oli urani parasta. Se on jokaisen pelaajan unelma, mutta harvat voivat saavuttaa sen, joten olen kiitollinen Jumalalle, että pystyin tekemään sen."
Kolme pelaajaa pääsivät lopulliselle listalle, jonka äänesti maajoukkueen kapteeneista ja valmentajista koostuva kansainvälinen paneeli, valitut toimittajat kustakin FIFA:n 211 jäsenmaasta sekä fanit verkossa.

Näkyvin palkintojenjakotilaisuus

voitti valmentajan argentiinalainen Lionel Scaloni voitti italialaisen Carlo Ancelottin ja espanjalaisen Pep Guardiolan voittamalla parhaan valmentajan palkinnon, kun taas hollantilainen Sarina Wegman kruunattiin parhaaksi valmentajaksi.
Argentiinalainen Emiliano Martinez sai parhaan maalivahtipalkinnon kukistamalla marokkolaisen Yassine Bounoun ja belgialaisen Thibaut Courtoisin. Naisten puolella Englannin Marie Erbes voitti parhaan maalintekijän palkinnon.
Puskas-palkinnon sai puolalainen Marcin Oleksi, kun taas Fair Play -palkinnon voitti italialainen Cremonese-pelaaja Luka Lukoshvili. Argentiinan fanit voittivat parhaan yleisön palkinnon.

Messi ja Mbappe .. kilpailu kentän ulkopuolella

35-vuotias voitti Mbappen - joka tarjosi ensimmäisestä FIFA:n vuoden pelaaja -palkinnosta - Ballon d'Or -palkinnon, jonka FIFA myöntää MM-kisojen parhaalle pelaajalle. Mbappe voitti kultaisen saappaan parhaana maalintekijänä. FIFA Awards -äänestyksessä tähti palkittiin argentiinalainen 52 pistettä, Mbappe 44, Benzema 34.
Mbappe, joka on 24-vuotias ja nuorempi Messi 11-vuotiaana ja katsottiin hänen perillisensä näkyväksi maailmannäyttämöllä - hänet sijoitettiin kolmen miehen lyhytlistalle ensimmäistä kertaa. Hän sijoittui neljänneksi äänestäessään vuoden 2018 palkinnosta, jolloin hän johti Ranskan maailmanmestaruuteen.
Real Madridin tähti Benzema voitti arvostetuimman Ballon d'Orin lokakuussa ennen MM-kisoja. Ranskalainen hyökkääjä jätti turnauksen väliin loukkaantumisen vuoksi. Vaikka Messi ei ollut pitkällä Ballon d'Or -ehdokkaiden listalla, joka julkistettiin elokuussa