tiros

Un neno croata consola a Neymar tras a derrota e rouba corazóns e ollos

Mentres a estelar selección de Brasil lamentaba, o venres, a perda dun soño tras perder nos cuartos de final da Copa Mundial da FIFA nos penaltis contra Croacia, un neno croata captou o foco en Escena Ilumina as túas redes sociais.

O neno asaltou o campo e correu cara a Neymar, quen choraba de todo corazón polas súas condolencias tras a dolorosa perda.

Un neno croata asalta o estadio para consolar a Neymar
O momento de abrazar ao bebé Neymar
O tiro que encabezaba a tendencia

Cabe destacar que a esperanza de Brasil de gañar o seu sexto título e rematar o rápido de 20 anos desde o seu último título foi frustrada cando perdeu nos penaltis ante Croacia por 4-2.

O primeiro lanzamento de Rodrigo foi salvado por Dominic Levakovic, mentres que Marquinhos bateu no poste. E Croacia, subcampión en 2018, executou con éxito todas as súas patadas, para reservar o primeiro posto nas semifinais, segundo Reuters.

No momento en que se anuncia a perda

Tras un empate sen goles nos 90 minutos, o Brasil parecía estar preto cando Neymar marcou cun notable esforzo individual pouco antes do final da primeira prórroga.

Piqué derrúbase en bágoas no medio do campo Eu aquí nacín e aquí vou morrer

Pero Croacia negouse ceder Bruno Petkovic empatou no minuto 117, na segunda prórroga, cun disparo desviado, ampliando o enfrontamento aos penaltis.