schoten

Een Kroatisch kind troost Neymar na de nederlaag en steelt harten en ogen

Terwijl het met sterren bezaaide Braziliaanse nationale team vrijdag klaagde over het verlies van een droom na het verlies in de kwartfinales van de FIFA Wereldbeker na strafschoppen tegen Kroatië, greep een Kroatisch kind de schijnwerpers in Tafereel Verlicht je sociale media.

Het kind stormde het veld op en rende richting Neymar, die hartelijk huilde om zijn medeleven na het pijnlijke verlies.

Een Kroatisch kind bestormt het stadion om Neymar te troosten
Het moment van het knuffelen van de baby Neymar
Het schot dat bovenaan de trend stond

Het is opmerkelijk dat de hoop van Brazilië om zijn zesde titel te winnen en een einde te maken aan de 20 jaar durende race sinds zijn laatste titel, werd vervlogen toen het op strafschoppen verloor van Kroatië met 4-2.

Rodrigo's eerste trap werd gered door Dominic Levakovic, terwijl Marquinhos de paal raakte. En Kroatië, tweede in 2018, voerde met succes al zijn trappen uit om de eerste plaats in de halve finale te reserveren, aldus Reuters.

Op het moment dat het verlies bekend wordt gemaakt

Na een doelpuntloos gelijkspel in 90 minuten leek Brazilië dichterbij te komen toen Neymar vlak voor het einde van de eerste verlenging scoorde met een opmerkelijke individuele inspanning.

Pique stort in tranen in het midden van het veld Ik ben hier geboren en ik zal hier sterven

Maar Kroatië weigerde toegeven Bruno Petkovic maakte in de 117e minuut, in de tweede verlengingsperiode, gelijk met een afgebogen schot, waardoor de confrontatie werd uitgebreid tot strafschoppen.