skudd

Franske haner roper seier i Russlands natt

Det franske landslaget i fotball vant sin andre verdenstittel etter å ha beseiret det kroatiske laget 4-2 i dag, søndag, i den siste kampen i VM 2018 i Russland.
Det franske laget avsluttet det kroatiske eventyret, og den franske stjernen Antoine Griezmann og hans kompanjonger påførte den kroatiske bataljonen et alvorlig nederlag på den berømte «Luzhniki»-stadion i den russiske hovedstaden, Moskva, for å krone Blue Roosters med deres andre verdenstittel i to tiår. etter å ha vunnet den første tittelen i 1998 i Frankrike.

Det franske laget nektet Kroatia verdensmesterskapet for første gang, vel vitende om at det var første gang det kroatiske laget spilte i verdenscupfinalen.
Første omgang av kampen endte med at det franske laget gikk videre 2-1 etter en spennende prestasjon fra begge lag, og konstaterte at det kroatiske laget hadde mest kontroll over spillets gang og ballbesittelse.

Det kroatiske laget betalte prisen for feilene til spillerne sine inne i straffefeltet, der det første målet til det franske laget kom fra vennskapelig ild etter et frispark spilt av franske Antoine Griezmann, og den kroatiske spissen Mario Mandzukic prøvde å beholde det. borte, men han snudde det til lagets mål ved en feiltakelse i det 18. minutt.
Ivan Perisic utlignet for det kroatiske laget i det 28. minutt, men Antoine Griezmann ga det franske laget ledelsen i det 38. minutt fra en straffe dømt av dommeren etter å ha brukt videoassistentdommeren (VAR).
I andre omgang ble prestasjonen en debatt mellom de to lagene, og det franske laget overrasket motstanderen med to mål på rad scoret av Paul Pogba og Kylian Mbappe i det 59. og 65. minutt, for å være Pogbas første mål og det fjerde for Mbappe i denne turneringen.
Mario Mandzukic svarte med det andre målet til det kroatiske laget i det 69. minutt, som var hans tredje mål i det nåværende verdensmesterskapet.
Kampen begynte med påfølgende offensive trefninger fra det kroatiske laget, som hadde mest ballbesittelse de første minuttene.
På den annen side spilte det franske laget avhengig av sterkt press på de kroatiske spillerne og blokkerte veiene som fører til det franske straffefeltet.
Modric spilte et hjørnespark i det åttende minutt, som umiddelbart ble dyttet unna av det franske forsvaret.
Og ballen kom fra en lang pasning i det 11. minutt til Ivan Perisic inne i det franske straffefeltet, men han klarte ikke å kontrollere den, så ballen gikk ut til et målspark.
De franske midtbanespillerne prøvde å avlaste trykket på lagkameratene i forsvaret med noen fåfengte offensive forsøk.
Og det 15. minutt var vitne til et raskt kontring fra Kroatia, Perisic krysset ballen fra høyre side, men den traff forsvaret og beveget seg vekk fra XNUMX-meteren.
I den første opptredenen til den franske spissen Antoine Griezmann i kampen, fikk spilleren et frispark utenfor Kroatias straffefelt etter å ha blitt felt av Marcelo Brozovic.
Griezmann spilte frisparket i retning mål og den kroatiske spissen Mario Mandzukic forsøkte å få bort ballen, men han snudde den med hodet inn i mål ved en feiltakelse i en svært vanskelig vinkel til høyre for keeper Daniel Subasic for å være den. mål av det franske laget i det 18. minutt av hans første virkelige forsøk på det kroatiske målet.

Det kroatiske laget intensiverte angrepet i løpet av de påfølgende minuttene på jakt etter utligningsmålet, men det kolliderte med det agglomererte og organiserte forsvaret til det franske laget, som stolte på angrepet sitt på de raske returene, og utnyttet rusen til Kroatia i kampen. angrep.
Og franskmannen, N'Golo Kante, fikk gult kort i det 27. minutt for Perisic sitt spark for å stoppe et raskt og farlig kroatisk angrep.
Det kroatiske laget utnyttet frisparket og scoret utligningsmålet i det 28. minutt da Modric spilte frisparket og beveget seg mellom mer enn én kroatisk spiller inne i det franske straffefeltet og så forberedte Domagov Vida det for lagkameraten Perisic, som var motivert på kanten av sekstenmeteren, for å forberede sistnevnte for seg selv og skjøt den i det vanskelige hjørnet til venstre for den franske målvakten Hugo Lloris.
De to lagene utvekslet angrep i de påfølgende minuttene, inntil det 35. minutt var vitne til høyden av spenning da Griezmann spilte et farlig hjørnespark og ballen traff hånden til spiller Perisic og gikk ut til corner, mens de franske spillerne gikk til dommeren. krever straffespark.
Dommeren reagerte på kravene fra de franske spillerne og ty til bruken av videoassistentdommersystemet (VAR), der videodommerne ba ham om å se kampen selv, og den argentinske dommeren blåste i fløyta og kunngjorde tildelingen av straffespark til Frankrike.
Griezmann slo straffesparket i det 38. minutt til høyre for keeper Subasic, og scoret det første målet for hanene.

Målet vakte harme hos det kroatiske laget, som stormet i angrep på jakt etter utligningsmålet og utgjorde stor fare i mer enn én ball, men led mye uhell foran det franske målet, slik at første omgang endte med at det franske laget gikk videre 2/1 til tross for at det kroatiske laget hadde over 60 prosent ballbesittelse i denne omgangen.
Det kroatiske laget startet andre omgang med påfølgende offensive forsøk, men kampens første sjanse var et kraftig skudd fra Griezmann fra distanse i det 47. minutt, som gikk i hendene på keeper Subasic.
Det kroatiske landslaget svarte med et raskt angrep, der Rakitic byttet ballen med Rebic, som avsluttet angrepet med et sterkt, overraskende skudd som Lloris holdt med fingertuppene over tverrliggeren.
De kroatiske sjansene var mange i de påfølgende minuttene, men lykken fortsatte å være sta for laget.

I det 53. minutt gikk to fans til banen, men ble raskt tatt ut av sikkerhetspersonell, så dommeren gjenopptok kampen.
Didier Deschamps, trener for det franske landslaget, betalte sin spiller Stephen Nzonzi i det 55. minutt i stedet for Kante.
De to lagene utvekslet angrep i de påfølgende minuttene, før det franske laget oversatte ett av angrepene sine til et betryggende mål i det 59. minutt, signert av Paul Pogba.
Kylian Mbappe utnyttet det kjappe kontringen og manipulerte det kroatiske forsvaret og sendte ballen inn i straffefeltet for å treffe forsvaret og forberede seg på sin kollega Griezmann, som igjen sendte den til Pogba motivert på grensene av området, hvor han skjøt ballen sterkt mot mål for å treffe forsvaret og sprette tilbake til ham for å skyte den igjen med venstre i mål til høyre for keeper.
Det franske laget utnyttet forvirringen i motstanderens rekker, og scoret det fjerde målet i det 65. minutt, signert av Mbappe.
Målet kom da Lucas Hernandez manipulerte de kroatiske spillerne på venstresiden og deretter ga ballen til den motiverte Mbappe foran XNUMX-meteren.
Spenningen fortsatte i de påfølgende minuttene, og Mandzukic scoret det andre målet for Kroatia i det 69. minutt.
Målet kom da forsvaret returnerte ballen til Loris, som forsøkte å drible Mandzukic foran mål, men sistnevnte presset ham, så ballen traff ham og vinglet i mål.
Den siste tredje timen av kampen var vitne til angrep og gjensidige forsøk fra de to lagene og endringer fra deres trenere, men til ingen nytte Kampen endte med at de franske hanene vant 4/2.