skudd

Et kroatisk barn trøster Neymar etter nederlaget og stjeler hjerter og øyne

Mens det stjernespekkede landslaget i Brasil beklaget, fredag, tapet av en drøm etter å ha tapt i kvartfinalen i fotball-VM på straffe mot Kroatia, tok et kroatisk barn søkelyset i Scene Lys opp sosiale medier.

Barnet stormet banen og løp mot Neymar, som gråt hjertelig for sine kondolanser etter det smertefulle tapet.

Et kroatisk barn stormer stadion for å trøste Neymar
Øyeblikket for å klemme babyen Neymar
Skuddet som toppet trenden

Det er bemerkelsesverdig at Brasils håp om å vinne sin sjette tittel og avslutte 20-årsfasten siden den siste tittelen ble knust da det tapte på straffe til Kroatia 4-2.

Rodrigos første spark ble reddet av Dominic Levakovic, mens Marquinhos traff stolpen. Og Kroatia, nummer to i 2018, utførte alle sparkene sine med suksess for å reservere førsteplassen i semifinalen, ifølge Reuters.

Øyeblikket tapet kunngjøres

Etter en målløs uavgjort på 90 minutter så Brasil ut til å nærme seg da Neymar scoret med en bemerkelsesverdig individuell innsats like før slutten av den første ekstraomgangen.

Pique kollapser i tårer midt i feltet Jeg ble født her og jeg skal dø her

Men Kroatia nektet å gi etter Bruno Petkovic utlignet i det 117. minutt, i den andre overtiden, med et avvist skudd som utvidet konfrontasjonen til straffespark.

Den brasilianske stjernen skiller seg fra sin kone på grunn av verdensmesterskapet