Годинники та прикраси

Представляємо наш перший набір MARVEL X PANDORA

Чорна вдова готова до бою з стерлінгового срібла та емалі з ручним розписом
Pandora об’єднується з кінематографічним всесвітом Disney Marvel, щоб у лютому 2022 року випустити ювелірні вироби, натхненні культовими героями.
Настав час зібрати своїх героїв як коштовності, оскільки Pandora оголошує про нову фірмову співпрацю з кінематографічним всесвітом Marvel. Увійдіть у насичений екшн світ героїв, відкрийте для себе їхні сильні сторони та приготуйтеся налаштувати дух пригод за допомогою першого в історії набору MARVEL x Pandora, який випустить 17 лютого.

Світ, сповнений амбіцій, мрій і дій, MARVEL x Pandora надихається культовими персонажами всесвіту MARVEL, які вчать нас, що справжні герої використовують свою силу, щоб змінити ситуацію. У колекції представлені підвіски та браслети, які представляють кожного з Месників з неймовірно складним дизайном та символізують їх особистості та цінності. Працюючи в тісній співпраці з художниками MARVEL, щоб відобразити те, що насправді означає кожен герой, майстерність та використання металу, текстури та високоякісної емалі Пандори реалістично відтворюють костюми героїв для реальної подібності, в той час як фірмова гравірування фраз кожного персонажа фіксує їх сильні сторони в кількох словах..

MARVEL X PANDORA

Філіппо Вікареллі та Франческо Терцо, креативні директори Pandora, сказали: «Главна роль, сила та слабкість Месників зачарували нас. Ці герої заохочують нас використовувати свій голос і використовувати свої сили, не приховуючи своїх слабкостей, щоб створити світ, який ми хочемо бачити. Святкування того, за що ви відстоюєте, і висловлювання того, що ви любите, — це те, що поєднує світи Marvel і Pandora».

MARVEL X PANDORA

Щоб відсвяткувати цю співпрацю та запуск колекції, Pandora реалізує новий цифровий досвід, який надасть інноваційний спосіб зв’язатися зі світом колекціонерів браслетів Pandora та легендарним кіновсесвітом Marvel. У цьому виклику, натхненному культовими фільмами, фанатам потрібно зібрати команду героїв, щоб взяти на себе багаторівневу місію порятунку Всесвіту.
Висловіть свою любов до світу MARVEL і покажіть світу, що ви відстоюєте за допомогою колекції MARVEL x Pandora. Пандора вірить в героїв, а ви?

MARVEL X PANDORAMARVEL X PANDORA

مقالات ذات لل